mooi dordrecht rondleiding natuur biesbosch

Nationaal park de Biesbosch Dordrecht

Ook zeker een bezoek waard is het Nationaal Park De Biesbosch. Ga mee met een rondvaart, een excursie of ga zelf op pad. Of stap aan boord van de rondvaartboot. Samen met een gids in een kano op zoek naar beversporen Huur een kajak, kano, elektrische fluisterboot of een roeiboot en ontdek zelf de Biesbosch. Daarna kunt u in het restaurant of de bistro  iets drinken en eten. Of misschien wel nog leuker om onderweg te picknicken.

In de Biesbosch kunt u heerlijk wandelen. Van een simpel ommetje over verharde paden tot een struintocht over ruige laarzenpaden. Het landschap is namelijk zeer gevarieerd. Oer Hollandse polders, wilgenbossen, weides vol vogels en veel water. Zo’n rondleiding kan op eigen gelegenheid of onder begeleiding van een gids.

Naast een stedentrip bieden wij ook..

Er worden veel evenementen in Dordrecht georganiseerd van muzikale optredens tot openlucht bioscoop en van Dordt in Stoom tot e( lux) restaurant. De stedentrip kan uitgebreid worden met het bezoeken van een evenement, workshop, een uitstap in de buurt (bijvoorbeeld de molens in Kinderdijk of de havens van Rotterdam), vergaderen, enz. Ook voor partners kan er een leuk programma opgesteld worden voor bijvoorbeeld een groepsuitje.

De ervaring en het maatwerk van Mooi Dordrecht en uw wensen zorgen ervoor dat het een geweldige stredentrip wordt die u en uw vrienden/zakenpartners/leden niet snel zullen vergeten.Neemt u gerust contact op met Mooi Dordrecht via het contactformulier voor een unieke rondleiding door de stad.

 

Dordrecht, bijzonder mooi!

 

 

Stedentrip Dordrecht rondleiding gebouwStedentrip Dordrecht uitzicht over stad dordrecht

Dordrecht; een historisch juweeltje

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA:

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat wij u te bieden hebben? U kunt bij ons uw stedentrip en/of stadswandeling in Dordrecht en omgeving boeken. Wij laten u graag de unieke kanten van de stad zien. Ook bij het de organisatie van een event komt veel kijken. Ieder evenement is uniek en daarom altijd maatwerk. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag. Bel ons of neem contact op via onderstaand formulier. Contactformulier