mooi-dordrecht-examenfeest 2

Waar en hoe?

Hoe gaaf is het om samen met je vrienden een groot feest te geven. Zie je het al voor je? Op een prachtige feestlocatie, bij iemand thuis of achter in de tuin. Al jullie vrienden staan al klaar om jullie te begroeten. Stel je voor, je komt aangereden in een limousine. Je stapt op de rode loper en het feest gaat dan pas echt beginnen. Tip top verzorgd, jullie kunnen helemaal losgaan. Daar staan wij voor bij Mooi Dordrecht.

Geef zelf een feest en ben voor 1 dag het middelpunt van je vrienden.

Jij bent onze focus!

Jij hebt hard gewerkt aan je examens. Geslaagd! Nu is het tijd voor een feestje voor JOU. De locatie, aankleding, muziekstijl worden allemaal aan jouw wensen aangepast. Want deze avond draait tenslotte om jou. Met onze contacten en expertise in de omgeving Dordrecht kunnen wij zorgen voor een top event. Dit kan op een speciale locatie, maar ook thuis of in de tuin.

mooi-dordrecht-examenfeest 3

Geen zorgen

Hoe je het ook gaat vieren dat je geslaagd bent: er valt een hoop te regelen. Mooi Dordrecht zorgt ervoor dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. We gaan samen om de tafel zitten om af te stemmen hoe jouw examenfeest er uit komt te zien !

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA:

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat wij u te bieden hebben? U kunt bij ons uw stedentrip en/of stadswandeling in Dordrecht en omgeving boeken. Wij laten u graag de unieke kanten van de stad zien. Ook bij het de organisatie van een event komt veel kijken. Ieder evenement is uniek en daarom altijd maatwerk. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag. Bel ons of neem contact op via onderstaand formulier. Contactformulier