mooi-dordrecht-babyshower Dordrecht 6

Geschikt tijdstip?

De etiquette is dat de babyshower wordt gehouden in de 5e of 6e maand van de zwangerschap. In deze tijd voelt de aanstaande moeder zich behoorlijk zwanger, maar lichamelijk nog wel fit genoeg voor een babyshowerparty. Natuurlijk mag er altijd afgeweken worden van deze maanden.

Zelf een Babyshower geven?

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een shower te geven. Je kunt dan aangeven met wie je dit feestje wilt vieren. Alleen met je vriendinnen, alleen met je collega’s of met alle vrouwen die je kent. Gezellig thuis of op een externe mooie locatie. Maak je door de kleur (blauw of roze) het geslacht van de baby bekend? Een goede catering met lekkere hapjes. Alles is mogelijk om te organiseren. Jij bent degene die aangeeft wat je allemaal wilt. Mooi Dordrecht zorgt voor de uitvoering.

mooi-dordrecht-babyshower Dordrecht 5

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat wij u te bieden hebben? U kunt bij ons uw stedentrip en/of stadswandeling in Dordrecht en omgeving boeken. Wij laten u graag de unieke kanten van de stad zien. Ook bij het de organisatie van een event komt veel kijken. Ieder evenement is uniek en daarom altijd maatwerk. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag. Bel ons of neem contact op via onderstaand formulier. Contactformulier