Johan de Witt

Het leven is goed. Gezellig met vrienden of samen een heerlijke kwaliteitswijn met vers gebrande nootjes.

€ 14,95 excl BTW

Cornelis de Witt

Bier en spijs moeten elkaar versterken, het moet aangenaam zijn. Dit kan dus met een lekkere Huisbaas en een overheerlijke banketbakkers amandelstaaf gemaakt van echte banketbakkersspijs.

€ 14,95 excl BTW

Damiatebrug

Overdag met lekker een echt Dordts Schapenkop koekje of een winegum snoepen. Dan in de avond lekker voetjes op de bank en met een kwaliteitswijn met heerlijke chips die met natuurlijke kruiden op smaak zijn gebracht en dat proef je! En met de katoenen tas met de 3 iconen van Dordrecht steel je buiten de show.

 € 24,95 excl BTW

Lange IJzeren Brug

Een heerlijk Huisbaas biertje in een prachtig glas. Moeilijke keuzes, eet ik daar nou vers gebrande nootjes, chips of een lekker stuk chocolade bij hmmmm……. Aan de gezelligheid kan het niet liggen als je de 2 schapenkaarsjes aan steekt. En met de katoenen tas met de 3 iconen van Dordrecht steel je buiten de show.

€ 34,95 excl BTW

Kyck over den Dyck

Een gezellige avond met de prachtige set van 3 grote kaarsen. Fles wijn en vers gebrande nootjes en heerlijke chips, de avond kan niet meer stuk. De kaarsen zijn zo groot dat je de volgende dag de kaarsen nogmaals aan kunt steken en er een lekker banketbakkers Schapenkop koekje bij kunt eten. En met de katoenen tas met de 3 iconen van Dordrecht steel je buiten de show.

€ 34,95 excl BTW

Huis van Gijn

Lekker op de bank met een prachtige mok met Dordtse thee en een heerlijk banketbakkers Schapenkop koekje of een stukje banketbakkers amandelstaaf er bij. Het wordt al vroeg donker, gezellig de schapenkaarsjes aan en een kwaliteitswijn met chips die met natuurlijke kruiden op smaak zijn gebracht en dat proef je!

€ 39,95 excl BTW

Grote Kerk

Donkere dagen voor kerst, gezellig alle kaarsen aan en een lekkere Dordtse thee uit een prachtige mok. Natuurlijk hoort daar iets lekkers bij en dan kunt je kiezen uit een stuk chocolade, vers gebrande nootjes, banketbakkers amandelstaaf of heerlijke chips.

€ 49,95 excl BTW

Het Hof van Nederland

Geniet van de kwalitatieve wijn, de vers gebrande nootjes, de banketbakkers Schapenkop koekjes, de ambachtelijke chips, de prachtige set kaarsen en DE Dordt tas met 3 echte Dordtse iconen.

€ 49,95 excl BTW

Munt van Holland

Kiest u voor een heerlijke jenever Oorlam die speciaal voor 800 jaar Dordrecht is gemaakt of gaat je voor de Dordtse thee met een prachtige mok. Geen probleem het zit beide in dit pakket, samen met verschillende heerlijke delicatessen en een set met prachtige grote kaarsen.

€ 59,95 excl BTW

De Dordtse Biesbosch

De Dordtse Biesbosch is een prachtige plek net zoals dit pakket een prachtig pakket is met heel veel heerlijke producten. De producten van dit pakket kan je bijvoorbeeld gebruiken voor een picknick in de Biesbosch. Alle delicatessen kan je natuurlijk meenemen in DE Dordt tas met 3 echte Dordtse iconen.

€ 64,95 excl BTW

Groothoofdspoort

Vanaf het Groothoofdspoort kijk je over het prachtige en druk bevaren drierivierenpunt. De producten in dit pakket zijn even zo mooi en ook nog eens heerlijk om te eten. Je kan wat lekkers meenemen in DE Dordt tas óf lekker thuis genieten van een volle tapasplank met bijpassende wijn.

€ 74,95 excl BTW

Wolwevershaven 

Een toast uitbrengen met heerlijke bubbels. Wilt je het personeel of zakenrelaties bedanken doe dit dan met een Vaardebon. Zij kunnen samen met familie, vrienden of collega’s een waanzinnige tocht door de binnenstad van Dordrecht maken. Met deze Vaardebon kan je met maximaal 12 personen genieten( in coronatijd is dit mogelijk aangepast).

€ 109,95 excl BTW

Disclaimer:

  • We werken met kleine lokale bedrijven hierdoor kunnen producten soms niet op voorraad zijn (met name bij grote hoeveelheden). Wij zullen hiervoor een vervangend product toevoegen, natuurlijk altijd in overleg.
  • Kleur of afbeelding kan afwijken van de foto’s.
  • Kosten zijn ex. Bezorgkosten: deze worden berekend afhankelijk van de hoeveelheid pakketten en bezorglocatie. 
  • Wilt u meer informatie of wilt u kerstpakketten bestellen stuur dan een mail naar kerstpakketten@mooidordrecht.com

 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA:

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat wij u te bieden hebben? U kunt bij ons uw stedentrip en/of stadswandeling in Dordrecht en omgeving boeken. Wij laten u graag de unieke kanten van de stad zien. Ook bij het de organisatie van een event komt veel kijken. Ieder evenement is uniek en daarom altijd maatwerk. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag. Bel ons of neem contact op via onderstaand formulier. Contactformulier